Drag · Fysträning

Fysträning med träningsgänget igen

Efter för lite sömn, illamående, trötthet, pendlande och en jobbdag på ca 13 h var inte träning med draggänget det första jag tänkte på. Men jag gav mig ut! Och jag är så himla himla nöjd att jag gjorde det trots förutsättningarna! Och hundarna behöver lite tyngre träning, mer styrketräning. Så det blev grusgropen plus kort löpning där jag höll igen och lät hundarna dra på i långsamt tempo 🙂
Vilken tur för mig att detta härliga gäng existerar, det motiverar verkligen! 😀

image

image

image

image

image

En reaktion till “Fysträning med träningsgänget igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s