Drag · Fysträning

Cykeltur med badstopp

Idag har Robin och jag åkt runt och kollat cyklar. Robin kom hem med en ifrån XXL som var på kampanj, och jag ska hämta ut en cykel från en lokal cykelbutik imorgon. Har gjort research ett tag nu för att hitta det jag söker till minsta möjliga pris, och nu tror jag att jag har hittat min cykel. Uppföljning kommer 😉

Nu ikväll tog Robin och jag en tur tillsammans med hundarna. Robin på sin nya cykel och jag på hans över tio år gamla. Låt oss säga att det blev en del svordomar och stopp efter vägen 😉 Glad att jag investerar i en hel cykel faktiskt, haha…

Turen blev 12 km lång och med badstopp efter vägen. Mestadels sprang hundarna lösa, men jag kopplade på Lo och tränade lite tyngre träning i uppförsbackarna, och på raksträckorna låg jag i och bromsade så att hon fick jobba mer.
Skrev jag om det sist förresten, att Lo behöver träna mer styrka? Jag har tränat alldeles för mycket fart, men jag märker att styrkan inte riktigt finns där. Onsdagens sandgropsträning kändes som ett bra steg på vägen också. Nu kör vi! Här kommer bilder från dagen:

image

image

image

image

Annonser

En reaktion till “Cykeltur med badstopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s