Fysträning

Kort, blöt och tung DW-runda

image

En kort men tung DW-promenad blev dagens enda aktivitet med hundarna. Blött grus som på sina håll är lite lerigt blir ju aningen tyngre än på torrt underlag. Skurk fick gå okopplad mycket då han går så pass kontrollerat och bra med kejdorna. Lo far runt som en virvelvind än så länge om hon får chansen, så då får hon vara kopplad tills tekniken och uppgiften sitter. Provade att lägga på vikt till Lo en kort sträcka idag och hon såg faktiskt inte ens särskilt ansträngd ut. Vikterna hon drog totalt under dessa tyngre intervaller motsvarade 20-21% av hennes kroppsvikt. Annars bör hon nog ligga på runt 15% som grund ett par veckor för att inte öka för fort. Styrkesatsningen fortsätter! 😉

PS! Köpte gårdagens nämnda cykel idag… Uppdatering kommer imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s