Fysträning

Min nya cykel och första turen med den

Idag fick jag äntligen inviga min nya cykel! Det var en tung mil vi cyklade. (Hundarna lösa hela tiden) Mycket uppför och dessutom var det nyplogat, lerigt och bitvis motvind. Tänk vilken skillnad det är på mil och mil!
Vi testade att cykla in mot skogen också, men det gick inte att ta sig fram till slut, så då fick vi vända. Det var ändå kul att få känna sig fram med cykeln på olika underlag. Är jättenöjd med den! Ska sänka sadeln lite bara tror jag, och dra på reflexer och ringklocka för säkerhetens skull.

Trek X-caliber 7 heter modellen i alla fall för er som är nördiga 😉 Efter en del research kom jag nämligen fram till att jag ville ha en MTB med 29 tum samt hydrauliska skivbromsar. Då skenar priset lätt iväg men jag hittade till slut en med överkomligt pris i en lokal cykelbutik. Och jag är som sagt jättenöjd med den! Ska bli kul att komma igång att cykla, både med och utan hund! Bilden längst ner i inlägget är på mig och min nya cykel.

image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s