Film · Hundträning

Ängsspår och tävlingslydnad (filmer)

Slutade tidigt igår och tog tillfället i akt för både spår och lydnadsträning. Skurk ville inte träna där ute så han kom inte med på film när vi tränade lydnad. Han fick träna treans fjärr inne köket istället. Lo fick träna ställande under gång samt apportering. Ställandet behöver vi om vi ska ut och tävla lydnadsklass 1, och ja, det går framåt fort. Apportering kan ni ju se själva hur det gick på blooper-filmen nedan 😉

Spårmässigt så fick Skurk ett ganska svårt spår som gick över stock och sten, och Lo fick ett kortare där fokus låg på apporterna istället. Hon har ju mest markerat godisburkar innan, och då dessutom med hjälper ibland. Idag avslutade hon dock med att självmant markera en apport. JÄTTEKUL! Smidigt att kunna påbörja spåret direkt från tomten 😉

Lite korta instagramfilmer:

Los spår:

Skurks spår:

Lo kör ställande under gång:

Lo apporterar, finn några fel 😉 :

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s