Drag · Fysträning

Fysträning kroppen till trots

Utmattad kropp, ständig trötthet, vitaminbrister och sköldkörtelfel och bla bla… Trots det tog jag mig iväg till fysträningen idag och jag är så nöjd för det. Kom därifrån med både glad kropp och knopp. Och nöjda hundar förstås.

Omkörningsintervaller varvat med styrkeövningar, och så sandtagsspringning som avslutning stod på dagens schema. Bra pass! Avslutade med att springa tillbaka till bilarna och sedan testa Teresas cykel med Lo.

Fick mig en påminnelse om Hällefors-lägret också. Har inte anmält mig än, hehe! Ungdomslägret i Draghundsportförbundets regi fick förresten tyvärr ställas in, så vill jag åka på läger är det ju verkligen att satsa på Hällefors som gäller!

image

2 reaktioner till “Fysträning kroppen till trots

    1. Jag kör aldrig fullt ut med honom som med Lo, dvs längre sträckor i högt tempo. Det har jag inte vågat. (Ganska ofta springer han med lös dock) Jag får vara lyhörd och känna av hur han mår och just nu har han en bra period. I en dålig period märker jag det på så vis att han kan skrika till om han gör ett kraftigt frånskjut tex, och så blir han öm i kroppen efter ett träningspass. Något jag lärt mig är att inte stirra sig blind på diagnosen, utan se till individen. När han har en bra period försöker jag fysträna och rehabträna så gott jag kan för att kroppen ska bli starkare och hålla bättre 🙂 Hoppas du fick svar på frågorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s