Allmänt · Fysträning

Bad, DW och promenad i mallesällskap

Idag fick vi äran att hänga med Sandra och Berry. Berry och Lo fick gå en skogspromenad ihop, stanna och simma, och sedan avsluta med att dra lite kedjor. Lo fick dra tyngre vikt än vanligtvis och Berry drog för första gången, så vi gick bara en kortis med kejdorna. Och det var nog lika bra, för det var så skönt väder så att vi kunde gå i kortärmat! Det var vi inte riktigt vana vid 😉

Något som var så himla roligt var att hundarna inte fick hälsa på varandra någon gång, utan bara finnas i varandras närhet under hela tiden. Sandra visste inte hur Berry skulle reagera i mötet, eller jag tror att hon trodde att han skulle vara värre än han var. MEN det gick superbra! Avslappnat och skönt. Är jätteglad för deras skull, heja Sandra och Berry, fantastiskt bra gjort!

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s