Allmänt · Drag · Film · Fysträning · Hundträning

Renovering, hundgårdsbygge och en tredje hund (bild + film)

Det är svårt att hinna med att blogga nu för tiden. Mer jobb, ett hus i stort renoveringsbehov, stort hundgårdsbygge, privatliv och tre hundar. Japp, ni läste rätt. Tre hundar. Alaskan Husky-tiken Warga är på prov hos oss då hennes matte är skadad och inte har möjlighet att träna drag längre. Hon var inte riktigt i form när vi hämtade henne så det är lite svårt att bedöma hennes dragförmåga ännu då hon tar slut väldigt fort.

Lägger in lite bilder från tiden sen det senaste blogginlägget. Hårda spår, skritträning, massor med promenader i nya terränger och nya vägar, simning i sjön, skrittning i vattenbrynet, lydnadsträning, dragträning, målning av hus, rensning av sly inför hundgården, MTB-träning med pappa… Hundarna har även varit med mig på jobbet en månad och de har fått vara en liten del av verksamheten. Lite mer om det, samt tankar kring en eventuell utbildning inför detta med att använda hundarna i jobbet, kommer i ett annat inlägg! 😉

För er som vill se filmer finns här några stycken att välja på! Lägger in direktlänkar istället för de stora rutorna med visning i, då hela inlägget skulle bli sjukt långt!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Annonser

3 reaktioner till “Renovering, hundgårdsbygge och en tredje hund (bild + film)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s