Allmänt · Drag · Fysträning · Hundträning

Åter i rutinerna, lite smått i alla fall.

Semestern är slut och vardagen börjar komma igång så smått. Med betoning på smått. Håller på att renovera hemma, så det känns som att man inte hinner något annat. Hundgårdsbygget står still då det slutade med att vi fick gräva upp hela tomten. Tomten var för j#vlig. Gammal skogstomt som fått växa hur den vill, kombinerat med att man använt den som soptipp förr i tiden. Så den var FULL av vassa och farliga föremål som man inte såg.

Dragsektorns gemensamma fysträningar har startat och vi har hunnit vara med på ett tillfälle av detta innan nya jobbschemat kickar igång. Bättre än inget! 😀 Det har blivit lite mer lydnad än vad det varit på sistone också, och det är väl skönt att även psyket får aktiveras och inte bara kroppen på hundarna 😉 I tisdags körde vi igenom lydnadsklass 1 med kommendering och helhetsmässigt var jag jättenöjd, men fotgåendet är katastrofalt när hon är taggad, då gör hon alla fel som går… Citat tävlingsledaren: ”Jag skulle aldrig orka en sån där hund!”, hahaha… Men hon är perfekt för mig, lilla loppan!

Idag har en Grönt Kort-kurs hållits, som jag själv arrangerat via klubben. Jätteroligt att få träffa så glatt och trevligt folk. Det är något speciellt med dragmänniskor!

Vi har budat hem en hemmabyggd kickbike här om dagen, men den är inte invigd ännu. Bättre bromsar måste på först, och en sån där stång att sätta i linan i. Ska fixa en sån till cykeln också. Tänkte lägga upp bild på den här i bloggen längre fram. Kul att kunna variera mellan kickbike, cykel och löpning i framtiden! Och så skidor på vintern också förstås! Det där med variation är tydligen viktigt för mig 😛

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s