Drag · Kurs/Utbildning

Hällefors barmarksläger

Efter mycket om och men, efter att ha lyckats fått ledigt från jobbet under helgen och lyckats skaka av mig förkylningen någorlunda, så tog jag mig iväg i fredags. Och det är jag SÅ glad för, för jisses vad mycket inspiration och motivation jag fått, och vad jag börjat tänka om. Ett mycket välanordnat läger med trevligt folk, god mat, relevanta aktiviteter och bra stämning!

Vi har spelat fotboll ute på myren, vi har lyssnat på föreläsning om mental träning för Eva Marie Wergård, vi har fått utbildning i AE Timing (tidtagningsprogrammet), vi har tränat intervaller, några har kört distanspass, vi har tränat med hund… Och Lo och jag har faktiskt ”tävlat” på lägrets tidsträning! Vi fick tävla i A-klassen pga för få anmälda och där kom vi på en delad 6:e-plats med snitthastighet på 21:30 km/h ute på den backiga banan. Vi har ju knappt backar hemma hos mig, så det var slitigt! Lo fixade omkörningar galant och likaså starterna var fantastiska! Så nöjd över henne, tänk att hon höll ihop även i stressiga situationer!

Har sammanställt mina tankar från helgen:

  • Jag har lärt mig att JAG KAN! Jag orkar! Att köra fler fysiska pass under en enda helg än vad jag normalt gjort den senaste månaden, typ, har inte varit några problem. Att ge sig ut några gånger i veckan hädanefter borde inte vara något problem!
  • Jag har fått kliva ur min ”comfort zone”, där jag annars tränat alldeles för mesigt. Det är ju kul att ta i och ge sitt max, att bli genomblöt och smutsig (myrfotbollen ägde på detta). JUST DO IT! Det är bara att ta på mig kläderna och ge mig ut. En kvart är bättre än inget, kör hårt bara, gör NÅGOT!
  • Jag har kört ”tävlingslopp” där Lo och jag gett vårt max. Mycket intressant att se var våra gränser är och var vi ligger i träningen och vad vi behöver fokusera på – BACKAR. Och vi behöver mer hård träning så att vi lär oss att kunna ge vårt max på tävling sen. Idag får jag mjölksyra direkt, hehe. Omkörningarna och starterna var super. Duktiga, duktiga Lo!
  • Insett att vi inte har en chans i A-gruppen. Vaddå ”släppa bromsen i nedförsbackarna” – då kör jag ju in i hundstackarn som redan springer så fort hon bara kan! Vi tappar alltså massor med tid när jag måste bromsa när det går nerför. Lo är ju så trött som fått slita röven av sig i uppförsbackarna.
  • Jag har lärt mig hur jag ska tänka och förhålla mig till tävling.
  • Jag har insett betydelsen av rätt utrustning, och nu tänker jag inte på hundarnas selar, utan på en bra cykel med rätt luft i däcken, om skor som sitter fast i pedalerna… Det är nu införskaffat, likaså en sån där stång att sätta linan i 😉
  • Jag har börjat ta tag i mina matrutiner igen. Inte någon diet eller så, utan jag har bara blivit bättre på att se till ATT jag äter. Alla huvudmål, samt gärna mellanmål. Mat som är bra, vanlig mat. Mat för att prestera!
image
Uppvärmningsjogg i terrängen.
image
Fotboll på myren! Riktigt tungt, blött och smusigt!
image
Föreläsning i mental träning med Eva Marie Wergård.
image
Lo och jag i starten på ”tävlingen”. Om några sekunder bär det iväg!
image
Robin och Skurk har börjat träna canicross tillsammans, till Skurks stora glädje. Robins mål var att komma in under 15 min på den 2,8 km långa banan. De kom in på 11:37 min!

Och så två foton som Susanne Nilsson fotade i helgen!

gruppfoto
Foto: Susanne Nilsson‎
petralo
Foto: Susanne Nilsson‎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s