Film · Hundträning · Kurs/Utbildning

Noseworkkurs! (film)

Idag har vi varit hos en gymnasiekompis till mig, Bea, och gått kurs i nosework. Idag var första dagen och sen ska vi tillbaka dit om några veckor för en uppföljning. Det var riktigt kul och jag ser fram emot att fortsätta träna för hjärngympans skull. Kul att ha lite att pyssla med i höstmörkret, och det är ju en bra hjälp för lydnadens vittringsträning med luktdiskriminering också 😉
Vi fick en hel del redskap och tips på hur vi ska gå vidare till nästa gång, så nu får vi träna på vid sidan av draget! Planen är sen att ta upp tävlingslydnanden mer igen när barmarkssäsongens tävlingar är över, och så varva med skidåkande när vädret tillåter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s