Drag · Kurs/Utbildning

Cykelteknikkurs och dragträning

Idag var det dags för cykelteknikkursen som jag arrangerat via klubbens dragsektor. Åtta dragintresserade från olika klubbar dök upp och vi fick genomgång i backar, svängar, växlar, hållning, bromsning och annat. Toppen! Jag fick lite mer att tänka på. Avslutningsvis åkte vi ett varv i den kuperade MTB-banan. Ska nog åka dit igen snart. Det är kul! Överlags inser jag återigen att jag borde träna mer utan hund, men det är ju så tråkigt… Roligare att ta med hundarna ut! De får springa lösa bredvid kanske 🙂

Efteråt drog gruppen vidare och körde en gemensam dragträning. Lo fick cykla 5 km och hade en snitthastighet på 25 km/h. Skurk fick cykla 2,5 km och hade en snitthastighet på 23 km/h. Är så lycklig och imponerad över Skurk som blivit så stark.

Igår var jag förresten på Sporting Dog Seminar. Jag återkommer med en sammanfattning om det!

DSC_5661

DSC_5663

DSC_5671

12096475_1076683619016592_2853029335949457339_n

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s