Drag · Film

Dragträning i mörkret och ny pannlampa! (film)

wpid-wp-1447614755388.png

Idag blev det en kort tur med vår hemmabyggda kickbike/scooter. Första dragturen efter SM kanske? Är det så? Ja vi har tagit det lugnt i alla fall med draget efter den intensiva träningen som var tiden innan SM. Skönt att pusta ut. Jag själv har ju varit ute några vändor med cykeln utan hund i alla fall. Viktigt att träna på det. Och skönt. Cykla är verkligen synonymt med frihet på något vis. Antingen susa runt och upptäcka nya grusvägar, eller hålla tungan rätt i munnen och få små adrenalinkickar av rötter och svårigheter i terrängen. Jag gillar det!

Nu när det är mörkt ute har jag sett till att införskaffa en pannlampa som faktiskt är bra. Jag har valt att lägga ner lite pengar trots allt, eftersom det är bäcksvart här ute på landet där vi bor. Jag hittade en mycket prisvärd lampa av märket MagicShine hos XXL. 5000 lumen för 799:- och då ingick flera olika fästen. Jag är nöjd med lampan. Nackdelarna skulle väl vara att batteriet är lite klumpigt och att lampan är ganska så koncentrerad och inte ger så brett sken. Men den lyser starkt tycker jag!
Här kommer en kort sex sekunder lång film från idag, med pannlampan på. Både Skurk och Lo i spann ihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s