Drag · Film · Hundträning

Skidor, appell-lydnad och rumssök (film)

Det är så himla skönt med ledighet! Så mycket mer tid till hundarna och mer energi överlags! Och framförallt – massa tid till bloggande.

Igår var det snö ute och jag åkte skidor för första gången denna säsong. Otroligt jobbigt men också kul. Såklart! Jag har längtat så efter detta. Tyvärr är det inte så mycket snö häromkring så det blir inte många skidpass varje år. Utvecklingen går därför väldigt långsamt framåt. Körde i alla fall några varv utan hund, och sen med hund i lina. Dessvärre kan jag kan inte hantera farten, så det gick inget vidare, haha. Dessutom töjdes kroken på Zero DC-bältet upp i starten när jag hade både Skurk och Lo påkopplade, så den ska reklameras nu.
Efteråt gick vi in i klubbstugan och körde rumssök efter eukalyptus. Korta filmsnuttar finns längre ner i inlägget.

Idag, nyårsafton, har vi tränat lydnad i inomhushallen. Jag körde igenom appellklassen för båda mina hundar. Det är detaljpill kvar i momenten, samt inlärning av framförgåendet, men i det stora hela känns det bra.
Efter lydnaden åkte vi vidare till klubbstugan för noseworkträning med behållarsök och rumssök. Många timmar hundträning blev det idag totalt. Ett bra avslut på årets sista dag alltså 🙂

Gott nytt år allesammans!

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s