Drag

Korta cykelintervaller och teamnamn

Alba och hennes hundar har varit här i helgen. Äntligen! Har saknat dem så! Igår blev det lydnad och idag tog vi oss ut och körde korta dragintervaller allihopa. Snälla pappa kom förbi med cykelpump då min var trasig, och stannade sen kvar en stund och fotade.

Sen har vi lite nytt på gång. I samband med satsningen på draget har vi skaffat oss ett teamnamn – CaniCray. Vårt teamnamn är en sammanslagning av ordet hundar tillsammans med slangordet för galen, vilket passar oss som handen i handsken 😉 Vi finns på Instagram och Facebook under det namnet och kommer även att byta namn på bloggen här så småningom. På vår Instagram finns en liten peppvideo från dagens dragträning som Alba filmade och klippte ihop åt oss.

Foto: Tommy Hermansson

image

image

image

wp-1454279280202.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s