Fysträning

Tråkig tid men nya samarbetspartners

Det blir ju inte alltid exakt så som man tänkt. Jag hade tänkt ladda upp med massor av träning för hundarna, men Lo sträckte sig och fick sträng vila. Dessutom har vädret varit isigt och lurigt, så vi har inte vågat köra något drag. Men vi har gjort det bästa av det. Vi har vilat, ätit och samlat energi. Jag har gjort hemmaträning framför Youtubeklipp, och efter att Lo sluppit vilan har hundarna fått springa fritt i terrängen samt dra kättingar.

Jag blir lite stressad inför VM då allt med uttagningen gick så fort, och vi haft en lugnare träningsperiod under vintern för att återhämta oss lite. Så det verkligen kryper i kroppen på mig nu att få komma igång ordentligt! Jag tänker mig att vi satsar på att bygga upp en bra grund med styrkan nu först. Det behöver även matte 😉

Men boende är bokat inför VM och jag säljer av grejer här hemma för att VM-pengarna ska räcka till för det. Jag har också fått två samarbetspartners som är med mig på denna resa, och jag är så otroligt nöjd över det. Vårt egna foder, Pondus, som vi ger och har hjälpt Lo nåt otroligt med fysiken, är den ena av dem. Känner mig stolt som  fått förtroendet att samarbeta med dem! Min vän Patrik driver Trofast Hunddagis & Hundpensionat och de finns också med oss. SÅ KUL!

image På DW-runda i regnet.

image Offroad vid endurobanan i skymning.

DSC_0016_1 (2) På upptäcktsfärd på en nyupptäckt myr.

En reaktion till “Tråkig tid men nya samarbetspartners

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s