Allmänt · Drag · Fysträning

En liten update inför Belgar-VM

Woaaah, veckorna rusar verkligen framåt! Jag hade föreställt mig hur jag använde bloggen som träningsdagbok och lät er följa med efter vägen, men så blev det inte. Tiden är knapp och Instagram går snabbare, så där har vi uppdaterat regelbundet. Vill ni ha uppdateringar lite oftare än vad bloggen erbjuder, så följ oss gärna på @CaniCray ! Länk till vår Instagram har ni även högt upp på högersidan här på vår blogg vid de tre symbolerna, samt en liten förhandsvisning av de senaste fotona längst ner till höger i samma spalt.

Träningen för både mig och hundarna har till stor del gått bra, men vädret har tidigare i vår satt käppar i hjulet p g a all snö och is som vägrade försvinna här ute på grusvägarna, och nu har jag precis varit förkyld. Inte så kul när det bara är drygt tre veckor kvar. Men vi har under några dagar tagit det lita lugnare, vilat hjärnan och samlat in mer motivation och ny energi istället. Mycket välbehövligt faktiskt! Det är mycket som ska ordnas inför VM och jag känner mig mest förvirrad och stressad. Jag har fått nytt jobb och kommer att börja min nya anställning med att sticka till VM redan efter några dagar, haha. Pass ska ordnas, Lo ska ha vaccinationer, bil ska lånas, boende bokas och betalas, hundvakt ordnas, cykeln ska servas, jag ska träna, hundarna ska träna, kosten ska flyta på och pengar ska magiskt dyka upp… Det kostar att åka på en sån här resa när man bara jobbar deltid! (Tur att jag byter jobb nu!) Hade gärna tävlat innan, för att få känna på tävlingskänslan, men jag måste vrida och vända på varenda krona, så vi får klara oss utan.
Jag vet inte ens vilken dag vi ska åka och när vi kommer hem, hur lång tid det tar att bila ner eller ens var vi ska sova på vägen. Arrangörerna är ”lite” ostrukturerade i sin information och dessutom är i princip all information på franska (!?), så ibland vet jag varken ut eller in. Och så tillkommer det vanliga livet vid sidan av allt detta förstås 😉 Men jag har gett mig tusan på att jag ska fixa det här, för min egen skull, så då kommer jag att göra det.

Just det! Jag har varit på föreläsning i fysträning hos Britta Agardh, samt föreläsning om nosework och nosarbete med Adam Hübinette också. Kort sammanfattning från detta kommer! 🙂

image
Thomas Zoologiska i Karlskoga har hjälpt oss med Los kost. Lisa som jobbar där otroligt GRYM och nördig på detta med hundars kost, så nu när vi tränar mycket och hårt går Lo på kostschema för att inte tappa i vikt.

image
Bullformar med rent fett och långsamma kolhydrater är numera ett inslag i Los kost 🙂

imageNågra få gånger hann vi åka skidor tillsammans. Hittade otroligt nog ett skateskidspår som man tydligen fick ha hund i, bara tio minuter ifrån där vi bor!

imageKul med sällskap på träningsrundorna! Mycket bromsträning har det blivit!

imageTräningen går så mycket lättare när det är soligt och härligt ute! Hoppas att vi är förberedda för vårsolen i Frankrike! 😀

imageKättingdrag i sandtaget är effektivt och roligt!

imageKvällsmat med Pondus som grund 🙂

2 reaktioner till “En liten update inför Belgar-VM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s