Allmänt · Kurs/Utbildning

Föreläsningar om fysträning och nosework

Lite sent, men nu så! Tänkte att jag skulle nämna att jag varit på föreläsningar i slutet av mars i år. Kul att ha det nedskrivet.

Först var jag på föreläsning hos Britta Agardh (via Mafia Hundproffsen), som pratade om fysträning och friskvård. Tyvärr var det inte så mycket nytt för mig som är nördig på detta område, men jag fick upp intresset för pulsträning igen. Kanske skulle ge det en chans, för skojs skull. Tar jag verkligen i hårt när jag tror att jag tar i? Och hur påverkade är hundarna EGENTLIGEN? Hur bra kan jag läsa dem? Skulle vara intressant.
Dessutom fick jag se exempel på träningsscheman och det var givande att få ta del av hur andra tänker och gör, och hur snabbt de ökar. Jag har ju mest gått på känsla och har heller ingen aning om hur jag ligger till i förhållande till andra. Det enda jag gjort är att planera inför varje vecka några minuter vad jag anser att vi behöver träna på, och efteråt har jag skrivit ned en rad om vad vi gjort i en väggkalender.

wp-1459019677322.jpg

Några dagar senare följde jag med mamma på noseworkföreläsning hos Adam Hübinette från Tullverket. (Hundia Motala var arrangörer). Det var en bra, väl utförd, och ganska grundläggande föreläsning. Tyvärr är inte nosework något jag brinner för, det går lite för långsamt för min smak 😉 Men jag står fast vid att det är en helt fantastisk aktivering och Adam var en bra talare!

wp-1459019708512.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s